Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Bγήκαν οι κόρες σεργιάνι στη συνοικία των θεών

Κάντε κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε για τη τελετή των εγκαινίων του νέου μουσείου της Ακρόπολης από την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=55324

Tέλος των εξετάσεων

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων για το Σχολείο μας. Η κούραση των μαθητών μας θα δώσει τη θέση της στη χαλάρωση και το παιχνίδι. Ηταν μεγάλο το χρονικό διάστημα των εξετάσεων. Και τα παιδιά ,όσα διάβασαν πραγματικά, σίγουρα κουράστηκαν και κοπίασαν. Να τους ευχηθώ να έχουν καλά αποτελέσματα και ένα ξεκούραστο καλοκαίρι. Για εμάς τους εκπαιδευτικούς αρχίζει τώρα η εργασία της εξαγωγής των αποτελεσμάτων. Θα γίνει κι αυτό για να φτάσουμε στις 30 του μηνός οπότε θα δώσουμε ραντεβού για τη 1η Σεπτεμβρίου. Και του χρόνου!!!.
Και κάτι ακόμη. Επειδή η διαδικασία της εξαγωγής και της τελικής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων είναι εργασία υπεύθυνη και χρονοβόρα , τα αποτελέσματα για το σχολείο μας θα ανακοινωθούν μετά την επόμενη Τετάρτη.

Απάντηση

Φίλε Γιαννούλη.
Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σ΄ευχαριστώ που τιμάς το πατέρα που ζυμώθηκε με το νησί σου και τους ανθρώπους του, όπως εσύ και η οικογένειά σου. Το αγάπησε με τη ψυχή του.
Μου έλεγε πως του άρεσε να κάθεται εκεί στα πεδινά του ΑΓ. Πέτρου και να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο. Ποιος ξέρει πως ερμήνευαν οι Μοίρες τα όνειρά του; Ποιος ξέρει γιατί έμειναν απραγματοποίητρα κάποια από αυτά;
Ενα από αυτά που δε μπόρεσε να πραγματοποιήσει, θέλω να του δώσω "σάρκα και ζωή" εγώ. Και θα παρακαλώ τον Αγιο Πέτρο να με βοηθήσει. Ισως οι αέρηδες και τα μελτέμια του καλοκαιριού να του μεταφέρουν εκεί ψηλά τα μύχια της ψυχής μου. Αλλά , να το ξέρεις, θα έχω σύμμαχο στις επικλήσεις μου τη ψυχή του πατέρα. Και είμαι σίγουρος για αυτό!!!